Сервиз

Извършваме качествен ремонт с една година гаранция на аксиално-бутални и пластинчати хидравлични помпи , както и на аксиално-бутални хидромотори от марките REXROTH , HYDROMATIK , KAWASAKI , LINDE , CAT , LIEBHERR , HITACHI , EATON , VICKERS , VOLVO , HYUNDAI и други. Тези хидравлични помпи и хидромотори се използват в строителни, минни и други машини от марките CATERPILLAR , JCB, VOLVO , LIEBHERR , HYUNDAI , LIU GONG , DOOSAN , FURUKAWA , TEREX , SANY , BOBCAT , HITACHI , BELL и други.

Можем на място да замерваме дебит и налягане на хидравлични помпи с постоянен дебит, както и налягане в хидравлични системи, работещи с помпи и мотори с променлив дебит.

При съмнение за неработеща помпа или хидромотор можем да направим предварителна диагностика на машината на място. При монтаж на отремонтирана помпа или хидромотор присъстваме при монтажа и пускането в експлоатация, за да е валидна гаранцията.

Подготвен за сглобяване корпус на хидравлична помпа за багер САТ330. Всичко е измито и проверено за износване. Сервобуталата са проверени, с нови уплътнения и опорни пръстени. Регулирани в нормите за нова помпа щифтове за механично ограничаване на минималния и максималния дебит.

All-focus

Валове за помпата, подготвени за монтаж. Нови лагери, нови зегерки, нови пръстени за регулиране на аксиалната хлабина на лагерите и зъбните колела.

All-focus
All-focus